Въведете ключови думи за търсене

ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме строително-инвестиционна компания насочена към строителството на жилищни и смесени сгради, които се отличават с функционалност и качество, луксозно изпълнение и модерна архитектура.

Нашият екип постига целите си с много труд, енергия и постоянство, за да дадем на клиентите си не просто това от което имат нужда в сега, а това, което ще пожелаят в бъдещето.

Във връзка с това, се ангажираме не само с изграждaне на една сграда като инвестиция и строеж, а с цялостния цикъл превръщащ  един нов проект в уютен и желан дом за всеки наш клиент. Ние сме верни на нашите водещи принципи: качество, коректност и ефективност. Доверието, лоялността и персоналната ангажираност е в основата на нашите отношения с клиентите. Важно за нас e да изберем подходяща локация за всеки наш бъдещ проект, като държим изключително много на съчетанието между спокойствие, комфорт и комуникации. Обръщаме специално внимание на архитектурата на всяка наша сграда защото искаме те да се запомнят с тяхната оригинална изисканост и функционалност.

При изграждането на нашите сгради влагаме целия си опит и последните технологични нововъведения в енерго-ефективното строителство.

НАШАТА ДЕЙНОСТ

Инвестиции и строителство

инвестиционното планиране, извършване на комплексни строителни услуги и парково строителство

Проектиране и проучване

интериорен дизайн, проучване и проектиране в строителството

Мениджмънт и инжинеринг

предприемачество, инвестиции и строителство в сгради върху собствени имоти и срещу обезщетение

Консултиране и посредничество

консултантски услуги в строителството и посредничество при сделки с недвижими имоти