Въведете ключови думи за търсене

Камелия 1, Овча Купел

21Жилищната сграда се намира в тихият и зелен квартал „Овча Купел”, известен с чистият си въздух и минералните води. Сградата е проектирана с оптимално изложение и функционалност, създавайки чувство за комфорт. Сградата е бъде изпълнена с висококачествени материали, модерни технологии и висококвалифициран труд.

При проектирането специално внимание е обърнато за постигане на оптимално изложение, функционалност и чувство за комфорт в разпределенията на апартаментите. Сградата се състои от сутерен и четири жилищни етажа с общо шестнадесет апартамента, разположени в собствен двор сред богата зеленина. Сградата е бъде изпълнена с висококачествени материали, модерни технологии и висококвалифициран труд.

Предимства на проекта:

  • висока рентабилност на инвестицията (покупна цена / доход от наем)
  • ниски експлоатационни разходи
  • тих и спокоен район
  • непосредствена близост до НБУ
  • качествено строителство

Жилищната сграда се намира в тихият и зелен квартал „Овча Купел” в югозападната част на столицата, известен с чистият си въздух и минералните води. На територията на квартала се намират два парка за отдих и разходки, лековит минерален басейн, четири училища, две средни специални училища, четири детски градини, Нов Български Университет, три болници и поликлиники, спортен комплекс „Славия”, конна база „Хан Аспарух”, автогара, както и магазини Kaufland, Billa, СВА, търговски център и кооперативен пазар. Връзките с другите части на града са уредени с автобуси 60, 11, 111, 102, 73, маршрутни линии 15, 27, 29, 48, трамваи 5, 11, 15, както и пътни артерии като бул. Цар Борис III, бул. Възкресение и южната дъга на Околовръстен път. Местоположението на сградата е на улица Камелия 18А, на отстояние 150м от НБУ.

Конструкцията на сградата е масивна с носещи стоманобетонни греди и колони. Външните зидове са изпълнени с керамични тухли четворки, върху които е поставена ефективна топлоизолация – 5 см съгласно проекта по ОВ част и изчисленията за енергийна ефективност.
Фасадите са оформени със съвременни силикатни мазилки.
Вътрешните преградни стени са изградени от керамични тухли с дебелина 12 и 25 см. 
Във всички жилища има монтирани блиндирани входни врати. Прозоречната дограма е PVC – петкамерна.

В сградата има напълно изградени следните инсталации: 
- силова електроинсталация
- слаботокови инсталации 
- водопроводната инсталация изпълнена от полипропиленови тръби с изводи за топла и студена вода и канализация от РVС тръби
- отоплителната система с локално общо парно. – вентилационна инсталация с естествен газообмен по проект. 
Общите части на сградата са с положена настилка от луксозен гранитогрес, стените и таваните са с нанесено покритие от латекс, парапетите ще бъдат изпълнени с метални профили по проектния детайл.